Avant Garden Swe

Trädgårdsdesign Båstad, Trelleborg, Ängelholm, Höganäs, Partille, Mölndal och resten av SverigeUnder konstruktion.


Vi håller ständigt på att uppdatera och utveckla sidan så att den ska bli så användarvänlig som möjligt!


Hoppas att ni kan ha överseende med sidan under tiden vi håller på att flytta in här.

Om ni är otåliga och söker mer information så är ni varmt välkomna att höra av er till oss via Kontaktformuläret Här, via mailadressen som står längst ner på sidan eller ring/smsa till numret som står längst ner.


Tack för ert tålamod!

/ AGSwe Admins

AvantGardenSwe.com

Avant Garden Swe


Är inriktade på trädgård, design, skapande och fotografering


Vi erbjuder nu flera olika tjänster men brinner för design, kvalitet, gediget arbete i levande material och trädgårds-konst.

Företaget utgår från Båstad i Skåne län men kan erbjuda sina tjänster i hela landet.


We want to make a difference.

Vi som driver företaget


Kreativitet, design och nytänk grundat med bred kunskapskälla

En trädgård är så mycket mer

än bara en yta att rasta gräsklipparen på.

Det är en yta där både natur och design kan mötas och spegla er unika estet. En plats att njuta av årstidernas växlingar och för att ha Er egen oas där ni kan koppla av från vardagens stress och känna ro.

Som En Grupp


Tillsammans utgör vi en engagerad grupp med olika perspektiv och styrkor, vi lyfter fram varandras styrkor och kompliterar där någon annan behöver lyftas upp.


Vårt fokus ligger på att få fram en bra komunikation med kunden, föra en dialog och på så vis ge er ett resultat med hög kvalitet och som håller länge.


Vi har många års erfarenhet innom våra olika yrken och strävar alltid efter att utvecklas till ett ännu starkare team för att tillgodose kundens olika uppdrag.Kim Olofsson

Vår projektledare och kontaktperson här på AGSwe. Ansvarig markanläggare och den som främst håller i arkitektur och designen av trädgårdar.


Jag är markanläggare, designer och ser gärna mig själv som konstnär. Jag fann snabbt en förkärlek till levande material som granit och skiffer och detta intresse ökar för vart år och med vart projekt.


Jag erbjuder nu flera olika tjänster men brinner för design, kvalitet, gediget arbete i levande material och trädgårdskonst.

Magdalena Isaksson

Vår fotograf och utvecklare som gärna tänker utanför ramarna och i trädgården ser växternas möjlighet att förgylla varje rum och tillfälle.


Jag är Fotograf, Konsult, Utvecklare, konstnär och designer. Fotograf, art/editor och administrativt verksam inom företaget. Fungerar som konsult och designer men har mer med växter än sten att göra.


Har frilansat som porträttfotograf under ett antal år men försöker numera att fokusera mer på fastigheter, bilar och produktfoto. Jag har även arbetat med porträtt-, bröllop- och modefotograferingar.


När vi slutfört ett arbete i/vid trädgård så finns möjligheten att anordna foto av fastighet/trädgård enl överenskommelse. Hör gärna av er vid frågor kring priser och tillgänglighet. 

Andreas Johansson

Vår mer tekniska och mekaniskt bevandrade kolega som befinner sig stor del av tiden i verkstaden och kompliterar oss väl.


Intresset för plåtarbete började redan som barn och jag har sedan dess ägnat stora delar av fritiden åt mekanik, elektronik och motorer. Mitt intresse för att skapa i stål trä och plast har jag haft i många år och jag är utbildad inom skogs röjning och maskin.


Jag har senare gått en trädgårdsutbilning för att bredda mina kunskaper kring växter och trädgård. Nu mera satsart jag helhjärtat på mitt skapande i framförallt metall med fokus på kvalitet, funktion och konst.

VI FINNS HÄR

Du hittar oss i Båstad och härifrån tar vi oss an uppdrag i närheten så som Höganäs eller Ängelholm, men vi vill att alla ska kunna ta del av vår trädgårdsdesign och erbjuder därför våra tjänster till hela landet. Oavsett om du befinner dig Trelleborg, Partille, Mölndal eller någon annanstans så kan du ta del av våra tjänster.